22410 23661

GR | EN | DE | IT | PL | RU | TR

ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
προς Πώληση 660 τ.μ.

3.900.000€

ID: Κ-1993

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-1993
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
660 τ.μ.
Τιμή
3.900.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
5909€/τ.μ.
Επίπεδα
Ισ-1
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
5 υ/δ
Μπάνια
3
Wc
2
Θέρμανση
Κεντρική θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Τζάκι ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΙΣΟΓΕΙΟ τ.μ. 115 1ος ΟΡΟΦΟΣ 165 ΟΙΚΟΠΕΔΟ τ.μ. 4100 ΔΩΜΑ 85

ΑΘΗΝΑ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

3.900.000
660 m2
5

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Το Σούνιο είναι από τις περιοχές της Ελλάδας με μεγάλη αρχαιολογική σημασία και ταυτόχρονα με εκπληκτική φυσική ομορφιά. Ο συνδυασμός του δάσους και του Αιγαίου πελάγους που αγκαλιάζει την περιοχή, προσδίδουν στο Σούνιο κάτι το μοναδικό. Η βίλα , συνορεύει με το δάσος Σουνίου , το οποίο προστατεύεται από την Ε.Ε και απέχει μόνο 1χλμ από το αρχαιολογικό μνημείο του Ναού του Ποσειδώνα. Το Σούνιο απέχει από την πόλη της Αθήνας 60χλμ .Το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέχει 30χλμ. Επίσης σε απόσταση 9χλμ βρίσκεται το λιμάνι του Λαυρίου. Επιπροσθέτως η διεθνής μαρίνα «Olympic marine» απέχει από τη βίλα μόλις 6χλμ. Η απόσταση της παραλίας από την βίλα είναι 80 μέτρα.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το συνολικό εμβαδόν του οικοπέδου είναι: 4.100m2
ΙΣΟΓΕΙΟ: 115m2
Δύο υπνοδωμάτια - Σαλόνι - Κουζίνα - W.C (κεντρικό) - Αυτόνομη θέρμανση - Τζάκι - Αir condition - Θυροτηλεόραση - Συναγερμός.
1os OΡΟΦΟΣ: 165m2
Δύο υπνοδωμάτια - Σαλόνι - Τραπεζαρία - Κουζίνα - W.C (κεντρικό) Jacuzzi - W.C(βοηθητικό) - Αυτόνομη θέρμανση - Τζάκι - Κλιματισμός - Θυροτηλεόραση - Συναγερμός - Δύο πόρτες εισόδου - Εσωτερική σκάλα επικοινωνίας
με το δώμα - Ανοιχτή βεράντα 55m2 και σκεπαστή βεράντα 22m2 κυρίας εισόδου - Σκεπαστή βεράντα κουζίνας 11m2
ΔΩΜΑ: 85m2
ενιαίος χώρος - υπνοδωμάτιο - κουζίνα - W.C - αυτόνομη θέρμανση - κλιματισμός - θυροτηλεόραση .
ΞΕΝΩΝΑΣ : 35m2 (Ανεξάρτητο κτίσμα)
Studio: υπνοδωμάτιο - κουζίνα - W.C - αυτόνομη θέρμανση - air condition - θυροτηλεόραση.
ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
Σύνολο δεκατρείς με συνολικό εμβαδόν 150 m2
ΚΕΛΑΡΙ ΚΡΑΣΙΩΝ: 9m2 με air condition.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ:
Ανοικτός χώρος 56m2 διαμορφωμένος και κλειστός 17m2 με δική του αποχέτευση.
ΕΙΣΟΔΟΣ - ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ:
Η κυρία είσοδος είναι μεταλλικής κατασκευής , συρόμενη με αυτοματισμό (remote control), ύψους 2, 10m και συνολικού βάρους 1, 5 ton. H Α και Β βοηθητικές είσοδοι είναι της ίδιας κατασκευής πλην όμως λειτουργούν με ηλεκτρικό μηχανισμό. Η περίφραξη του οικοπέδου είναι κατασκευασμένη από οπλισμένο σκυρόδεμα και ύψους 2, 20m , ενώ εκατέρωθεν της κυρίας και της πρώτης βοηθητικής εισόδου η περίφραξη είναι επενδεδυμένη μέσα-έξω από πελεκητή πέτρα Βαρκίζης.
ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ:
α) Σκεπαστός χώρος 33m2
β) Ανοικτός χώρος 220m 2 πλακοστρωμένος.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ:
Παραδοσιακό εκκλησάκι 10m2
ΠΙΣΙΝΑ: 75m2
Διαστάσεων 6Χ12, 5m (βάθους 1 - 3, 5m) , με υπερχείλιση και δεξαμενή 20m3 , υδρομασάζ και διώροφο μηχανοστάσιο 15m2 με δύο μοτέρ και δύο φίλτρα. Η πισίνα έχει την υποδομή για θερμαινόμενη.
ΜΠΑΡ ΠΙΣΙΝΑΣ (Σκεπαστό):
Πέτρινο - φωτιζόμενο - νεροχύτης - ψυγείο.
ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ: 41m2 (Σκεπαστό)
Νεροχύτης - ψυγείο - ψησταριά - φούρνος ξύλων παραδοσιακός.
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΞ. ΧΩΡΟΥ - ΦΥΤΑ - ΕΠΙΠΕΔΑ
Ο εξωτερικός χώρος είναι πλακοστρωμένος (2.500m2) ενώ ο υπόλοιπος χώρος έχει διαμορφωθεί με παρτέρια (τσιμεντένια) και βραχόκηπους , που έχουν μια μεγάλη ποικιλία φυτών( περισσότερα από 1.200). Με βάση το επίπεδο του ισογείου της κυρίας κατοικίας (είναι στο κέντρο του οικοπέδου) και του ορίου της περίφραξης του ανατολικού μέρους του οικοπέδου η υψομετρική διαφορά είναι 6 μέτρα, ενώ με το δυτικό μέρος του οικοπέδου είναι 8 μέτρα . Συνεπώς πρόκειται για ένα οικόπεδο με πολλά διαμορφωμένα επίπεδα. Σημαντικό είναι ότι λόγω της κλίσεως του εδάφους έχει μελετηθεί και κατασκευαστεί η σωστή αποστράγγιση των όμβριων υδάτων τα οποία εξέρχονται από το οικόπεδο μέσω ειδικού υπόγειου δικτύου και κάτω από την περίφραξη. Τέλος υπάρχουν 3 περίπτερα : δυτικό 31 m2 - ανατολικό 12, 5m2 - βορειοδυτικό 12m2
ΠΕΤΡΑ ΠΕΛΕΚΗΤΗ ΒΑΡΚΙΖΗΣ
Είναι το βασικό δομικό υλικό κατασκευής της τοιχοποιίας της κύριας κατοικίας και πολλών εξωτερικών σημείων , συνολικού εμβαδού 600 m2 περίπου
ΠΕΤΡΑ ΠΕΛΕΚΗΤΗ ΣΟΥΝΙΟΥ
Το μεγαλύτερο μέρος της εξωτερικής τοιχοποιίας του κήπου και των βραχόκηπων είναι από πέτρα πελεκητή Σουνίου , συνολικού εμβαδού 650 m2 περίπου
ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΔΙΚΤΥΑ
ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ
Υπάρχει σύγχρονο σύστημα πυρασφάλειας με αυτόματη άντληση νερού από την πισίνα και από δεξαμενή 16 m3 (άντληση από γεώτρηση ). Υπάρχουν στο οικόπεδο δέκα πυροσβεστικές φωλιές . Η δυνατότητα της γεώτρησης σε παροχή νερού είναι 3, 5m3 / ώρα .
ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ
Η βίλα είναι ηλεκτρικά ανεξάρτητη καθώς διαθέτει γεννήτρια 45KVA η οποία τίθεται σε λειτουργία αυτομάτως.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ο χώρος του οικοπέδου καθώς και η κατοικία προστατεύονται από τα πλέον σύγχρονα συστήματα συναγερμού.
ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
Οι σωληνώσεις ύδρευσης και αυτόματου ποτίσματος καθώς και πυρασφάλειας είναι υπόγειες και ελεγχόμενες από 60 φρεάτια μαντεμένια . Υπάρχουν 3 βόθροι αποχέτευσης απορροφητικοί (δυο των 30m3 και ένας των 25m3 ).
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Η καλωδιώσεις έχουν γίνει υπογείως και εντός σωλήνων και ελέγχονται από 80 φρεάτια μαντεμένια. Τα φωτιστικά σώματα είναι 200 τεμάχια διάφορων τύπων και επίσης υπάρχουν Φώτα ασφάλειας νυκτός ( αυτόματα).

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

22410 23661

ή συμπληρώστε τη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.