22410 23661

GR | EN | DE | IT | PL | RU | TR

ΔΗΜΟΣ ΛΙΝΔΙΩΝ ΛΑΡΔΟΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
προς Πώληση 350 τ.μ.

800.000€

ID: Ι-3059

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-3059
Περιοχή
ΛΑΡΔΟΣ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
350 τ.μ.
Τιμή
800.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
2286€/τ.μ.
Επίπεδα
Ισ-1
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2008
Δωμάτια
4 υ/δ
Μπάνια
4
Wc
Θέρμανση
AIR ΨΥΞΗ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

ΟΙΚΟΠΕΔΟ τ.μ. 4000

ΛΑΡΔΟΣ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

800.000
350 m2
4

Μια όμορφη μοντέρνα βίλα που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2018 - συνδυάζοντας μια κορυφαία τοποθεσία μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια από καταστήματα και εστιατόρια, καθώς και την παραλία στη Λάρδο, αλλά ακόμα απομονωμένη στην άκρη του χωριού που υποστηρίζεται από πευκοδάσος και εντελώς εσωκλειόμενο για απόρρητο.

Μόλις ανοίξετε τις ηλεκτρικές πύλες για να μπείτε στο "Summer Light", συνειδητοποιείτε ότι πρόκειται για μια ειδική βίλα. Μέσα σε έναν μεγάλο ιδιωτικό κήπο, η βίλα αποτελεί την πραγματοποίηση ενός ονείρου για μια τοπική οικογένεια που περιλαμβάνει δύο αρχιτέκτονες! Το πανέμορφο, σκιερό μπάρμπεκιου με τη δική του τραπεζαρία και έναν πολύ γενναιόδωρο κήπο με άφθονο χώρο για τα παιδιά να παίζουν με μεγάλες βεράντες. Η κύρια πισίνα, με ρηχά νερά πισίνα, ξεχειλίζει απαλά σε αυτήν - είναι ακριβώς το ιδανικό μέρος για να καθίσετε με τα παιδιά ή απλά να απολαύσετε ένα δροσερό ποτό και να αναλογιστείτε!

Μια υπέροχη σκεπαστή βεράντα έξω από το σαλόνι φιλοξενεί εξαιρετικά άνετους καναπέδες και καρέκλες, δίνοντάς σας μια τέλεια θέα στον κήπο και την πισίνα, καθώς και τη δεύτερη τραπεζαρία για γεύματα στο ύπαιθρο.

Μέσα στο σπίτι είναι όλα μοντέρνα, φωτεινά και φωτεινά. Ένας τεράστιος ανοιχτός χώρος φιλοξενεί το σαλόνι με μεγάλα άνετα καθίσματα και μια υπερσύγχρονη κουζίνα με νησί πρωινού (φυσικά όλα τα μειονεκτήματα). Σε αυτόν τον όροφο υπάρχει βολική αίθουσα επισκεπτών με WC, καθώς και ένα από τα μεγάλα δίκλινα υπνοδωμάτια, που οδηγεί απευθείας στον κήπο. Το ανώτερο επίπεδο φιλοξενεί τρία ακόμη υπνοδωμάτια (ένα μονόκλινο) και μια μεγάλη βεράντα όπου μπορείτε να απολαύσετε έναν ήσυχο χρόνο κοιτάζοντας τον κήπο και τα πευκοδάση στη θάλασσα.

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

22410 23661

ή συμπληρώστε τη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.