22410 23661

GR | EN | DE | IT | PL | RU | TR

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΩΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
προς Πώληση 456 τ.μ.

800.000€

ID: Κ-1656

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-1656
Περιοχή
ΚΩΣ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
456 τ.μ.
Τιμή
800.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1754€/τ.μ.
Επίπεδα
Ισ-1
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
7 υ/δ
Μπάνια
1
Wc
Θέρμανση
Κεντρική θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Αποθήκη ΟΙΚΟΠΕΔΟ τ.μ. 12300

ΚΩΣ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

800.000
456 m2
7

Το σπίτι πύργων χτίστηκε για να αντιπροσωπεύσει μια συστάδα ελληνικών κτηρίων, συμπεριλαμβανομένου του πύργου μύλων, δύο εκκλησιών ένας πύργος κουδουνιών και μερικών παραδοσιακών ελληνικών σπιτιών. Από αυτή την άποψη είναι μοναδικό.
Στέκεται σε 12300m3 του εδάφους σε μια βουνοπλαγιά 2, 5 χλμ από Kefalos με τις συνεχείς απόψεις πέρα από τον κόλπο Kamari σε Nissyros στην απόσταση.
Το σπίτι αποτελείται από τα εξής: -
Ένα σαλόνι (60m2) με τη στέγη εκκλησιών βαρελιών από τη μία πλευρά και την κυκλική περιοχή στο άλλο τέλος στον πύργο μύλων.
Μια τραπεζαρία (50m2) με τη στέγη περγκολών απόδειξης ύδατος και το μετακινούμενο τοίχο γυαλιού για τη χρήση καλοκαιριού και χειμώνα.
Μια πλήρως εγκατεστημένη κουζίνα (25m2) με το πλυντήριο πιάτων, αέριο φούρνος, κύμα και ψυγείο μικροϋπολογιστών/ψυκτήρες.
7 μεγάλες κρεβατοκάμαρες (19m2) Κάθε κρεβατοκάμαρα είναι καλυμμένη με τάπητα και έχει ένα δωμάτιο ντους en-suite (4m2) και το μπαλκόνι ή το patio (8m2), όλοι με τις συνεχείς απόψεις θάλασσας.
Στο χαμηλότερο επίπεδο τέταρτα προσωπικού αποτελείται από το δωμάτιο επενδυτών προσωπικού ημέρας (7m2), το δωμάτιο χρησιμότητας (12m2), ντουλάπια αποθήκευσης (7m2), τρεις κρεβατοκάμαρες (19m2 κάθε ένα) όλες με τις en-suite (4m2 κάθε μια) και ένα καθιστικό, που αποτελείται από την περιοχή σαλονιών, γευματιζόντων και κουζινών (30m2). Η περιοχή προσωπικού έχει δύο patios.
Υπάρχει επίσης μια μεγάλη περιοχή αποθήκευσης (98m2) που θα μπορούσε ενδεχομένως να αναπτυχθεί στην περαιτέρω στέγαση, αλλά θα χρειαζόταν την άδεια προγραμματισμού.
Υπάρχει μια περιοχή βιβλιοθηκών με το μετακινούμενο τοίχο γυαλιού (18m2) Η τραπεζαρία οδηγεί σε μια μεγάλη περιοχή patio με τις πανοραμικές απόψεις Kefalos και Nissyros (45m2).
Υπάρχει μια οριζόντια κεραμωμένη περιοχή στεγών (95m2) και ένας ανώτερος χώρος (28m2) στον πύργο μύλων με μια Camera Obscura εγκατεστημένο. Αυτοί και οι δύο επιτυγχάνονται από μια σπειροειδή σκάλα στον πύργο κουδουνιών.
Έξω από υπάρχει ένα κατάστημα γκαράζ και κήπων και μια συγκεκριμένη περιοχή χώρων στάθμευσης για 6 αυτοκίνητα.
Οι περισσότεροι από τους λόγους είναι φυσική βλάστηση, αλλά υπάρχουν περιοχές κήπων αμέσως δίπλα στο σπίτι και εκτός από συγκεκριμένη κίνηση και δύο μικρούς τομείς μια από τους οποίους φυτεύεται με τα δέντρα ευκαλύπτων για το μελλοντικό ξύλο πυρκαγιάς. Υπάρχει μια πορεία ποδιών κάτω στο χαμηλότερο όριο που χρησιμοποιείται για να περπατήσει στην παραλία, η οποία διαρκεί περίπου 15 λεπτά από το σπίτι.
Υπάρχει νάφθας κεντρική θέρμανση και ηλεκτρική και ηλιακή θέρμανση ύδατος.
Υπάρχουν ξύλινες καίγοντας σόμπες στο κύριο σαλόνι και στη χαμηλότερη περιοχή διαβίωσης.
Το σπίτι εγκαθιστά δυνατότητα ηλεκτρικής ενέργειας χρονικού τη χαμηλή ποσοστού νύχτας.
Όλοι οι τοίχοι και η στέγη είναι μονωμένοι και τα παράθυρα και οι εξωτερικές πόρτες είναι διπλά που βερνικώνονται. Υπάρχουν οθόνες μυγών στις πόρτες και τα παράθυρα όπου απαιτείται.
Τα υπάρχοντα έπιπλα μπορούν να αγοραστούν χωριστά, εάν επιδιώκεται

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

22410 23661

ή συμπληρώστε τη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.