22410 23661

GR | EN | DE | IT | PL | RU | TR

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΧΑΛΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
προς Ενοικίαση 30 τ.μ.

1.000€

ID: Ι-7118

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-7118
Περιοχή
ΧΑΛΚΗ
Τύπος
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
30 τ.μ.
Τιμή
1.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
33€/τ.μ.
Επίπεδα
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνια
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

ΑΥΛΗ τ.μ. 50

ΧΑΛΚΗ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ προς Ενοικίαση

1.000
30 m2

Ενοικιάζεται ισόγειο κεντρικό κατάστημα στη Χάλκη Δωδεκανήσου, μπροστά στο λιμάνι του νησιού, με εσωτερικό χώρο 35 τ.μ, και με αύλειο χώρο 50 τ.μ, κατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση. Προσφέρεται για την ίδρυση εμπορικού καταστήματος, εστιατορίου, καφετέριας κλπ καθώς διαθέτει εξωτερικό χώρο για τραπέζια και καρέκλες. Εσωτερικά του καταστήματος διατίθεται και ένα WC.
Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της δραστηριότητας του νησιού στην θέση ‘’Πιάτσα’’ της Χάλκης, πάνω στο μοναδικό λιμάνι του νησιού και απέχει μόλις 30 μέτρα απόσταση από το λιμάνι και 40 μέτρα απόσταση από την νέα μαρίνα της Χάλκης, είναι γωνιακό, πλήρως ανακαινισμένο και διαθέτει ξύλινη πέργκολα.
H Xάλκη, βρίσκεται στα Δωδεκάνησα, μόλις 1 ώρα απόσταση με το πλοίο από την κοσμοπολίτικη Ρόδο, με την οποία την συνδέουν καθημερινά δρομολόγια. Ένα γραφικό νησί με έντονα παραδοσιακό χαρακτήρα, με πολύχρομα διώροφα αρχοντικά σπίτια κτισμένα αμφιθεατρικά γύρω από το λιμάνι και με υπέροχες γαλάζιες παραλίες.

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

22410 23661

ή συμπληρώστε τη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.